Organizatorja:
Partnerji:

Do konca glasovanja še:

0dni 0 ur 0 minut

Kontakti

O izboru GVL

Revija Transport & Logistika skupaj z revijo Mehanik in voznik znova pripravlja izbor za slovensko gospodarsko vozilo leta. Izbor, ki je že sedemnajsti po vrsti, s svojo dolgo zgodovino in uveljavljenostjo velja za najpomembnejšega v slovenskem prostoru.

Kot v pretekih letih smo tudi letos pri izboru upoštevali sodobnost vozil, njihovo tehnološko naprednost, veliko pozornosti pa smo namenili tudi njihovi ekološki naravnanosti. Vozila, ki smo jih izbrali, predstavljajo zadnje novosti iz sveta gospodarskih vozil, predvsem pa pri njih prednjačijo nove tehnologije ter čisti in zmogljivi motorji.

Izbor poteka v treh kategorijah: Tovornjak leta, Avtobus leta in Dostavnik leta.

Katero vozilo izmed ponujenih finalistov bo najbolj zaznamovalo preteklo in letošnje leto, pa nam boste pomagali določiti tudi vi, naši bralci. Kot v preteklih letih smo tudi tokrat glasovanje razdelili na dva dela. V prvem delu boste glasovali samo vi, in sicer preko spletnih strani www.gvl.si in www.etransport.si. V drugem delu pa bodo glasove dodali še člani žirije in tako bomo dobili letošnje zmagovalce. Glasovanje poteka od 1. marca 2023 do 10. maja 2023.

Podelitev nagrad zmagovalcem bo v četrtek, 18. maja 2023, na sejmu Gospodarska vozila in logistika v Celju.

Naj zmaga najboljši!

www.gvl.si