Organizatorja:
Pokrovitelj:
Partnerji:

Do konca glasovanja še:

0dni 0 ur 0 minut

Kontakti

Varovanje podatkov in politika zasebnosti

Varovanje podatkov in politika zasebnosti


Podjetje Tehnis, d. o. o., spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da osebne podatke, pridobljene prek glasovnic, obrazca za prijavo na e-novice, in podatke, pridobljene na podlagi vašega soglasja, skrbno varuje.


Namen obdelave osebnih podatkov:


Podjetje Tehnis, d. o. o., osebne podatke uporablja samo za: statistične obdelave podatkov, obveščanje o ponudbah, novostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.
- prejemanje e-novic,
- obveščanje o dogodkih,
- pošiljanje publikacij, katerih izdajatelj je Tehnis, d. o. o.


Obdelava osebnih podatkov


Osebne podatke, ki so nam posredovani ob vpisu v naše programe, obdelujemo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Podatke varujemo z ustreznimi pravnimi in tehničnimi ukrepi, ter jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov. Prejemanje obvestil lahko kadarkoli prekinete tako, da nam pošljete obvestilo na transport@tehnis.si.

 

Čas hranjenja osebnih podatkov


Tehnis, d. o. o., bo zbrane osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in GDPR hranilo do odjave in največ za obdobje desetih let. Po odjavi bodo zbrani podatki zbrisani in uničeni, razen če se bo oseba, na katere se osebni podatki nanašajo, izrecno strinjala z njihovo nadaljnjo obdelavo oziroma če nadaljnjo obdelavo zahteva veljavna zakonodaja.


Kaj lahko zahtevate?


Privolitev v obdelavo osebnih podatkov je mogoče kadarkoli v celoti ali delno preklicati s pisno izjavo, naslovljeno na elektronski naslov transport@tehnis.si. Tehnis, d. o. o., bo z obdelavo osebnih podatkov, ki temeljijo le na privolitvi, prenehal naslednji dan po prejemu preklica.
Zahtevo po dostopu do osebnih podatkov, popravku, izbrisu, omejitvi obdelave, prenosu podatkov ali pa ugovor o obdelavi, se lahko kadarkoli naslovi na elektronski naslov transport@tehnis.si.
V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

- vpogleda,
- popravka,
- izbrisa,
- prenosljivosti,
- omejitve obdelave osebnih podatkov,
- ugovora.
Pri uveljavljanju pravic ali za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: transport@tehnis.si.
Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice iz naslova varstva njegovih osebnih podatkov, poda pritožbo pri nadzornem organu – Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si.

 

Piškotki


Spletno mesto www.etransport.si in www.gvl.si uporablja naslednje piškotke:

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki Google Analytics

__utma __utmb __utmc __utmv __utmz

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statement.

Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Uporablja se za shranjevanje odločitev uporabnika o piškotkih. Veljavnost piškotka je določena s strani uporabnika.


Ukrepi v primeru kršitve varstva osebnih podatkov


V primeru, da bi prišlo do kršitve varstva osebnih podatkih, ki jih upravlja Tehnis, d. o. o., bo slednji sprejel razumne ukrepe za proučitev položaja in po potrebi obvestil tiste posameznike, katerih varstvo osebnih podatkov je bilo kršeno in sprejel druge ukrepe v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi.


Osebni podatki, pridobljeni s strani tretjih oseb


Tehnis, d. o. o., ne odgovarja za prakse, ki jih uporabljajo spletne strani tretjih oseb, do katerih lahko dostopate preko povezav na spletni strani www.etransport.si in www.gvl.si, oziroma preko katerih lahko dostopate do spletne strani www.etransport.si in www.gvl.si, vključno z informacijami ali vsebino, ki jo vsebujejo. V primeru, da uporabite povezavo na spletni strani www.etransport.si in www.gvl.si, preko katere ste preusmerjeni na spletno stran ali storitev tretjih oseb, politika varstva osebnih podatkov Tehnis, d. o. o., ne velja. Za brskanje in interakcijo na katerikoli spletni strani ali storitvi tretjih oseb, vključno s tistimi, ki imajo povezavo ali oglas na naši spletni strani, velja politika varstva osebnih podatkov te tretje osebe.
Sprememba politike varstva osebnih podatkov
Tehnis, d. o. o., si pridržuje pravico do spreminjanja politike varstva osebnih podatkov brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic naj obiskovalec ob vsakem obisku spletnih mest www.etransport.si in www.gvl.si pozorno prebere politiko varstva osebnih podatkov.